Начало ММА Коща изглежда по-лек от всякога (ВИДЕО)
0

Коща изглежда по-лек от всякога (ВИДЕО)

0

Пауло Коща изглежда една категория надолу след загубата от Израел Адесаня на събитието UFC 253, което се проведе миналия септември. Тогава бразилецът бе нокаутиран във втория рунд. Това бе първа загуба в кариерата му.

Коща, който е познат още с прякора „Боракиня“, има насрочен двубой с бившия шампион при 84-килограмовите Робърт Уитакърза 17-ти април и изглежда е решил да направи някои промени в тренировъчния си режим.

Ето как изглежда Пауло малко над два месеца преди битката с австралийския боец:

Преди загубата от Адесаня Коща беше в серия от пет поредни победи в клетката. В кариерата си има победи над имена като Джони Хендрикс, Урая Хол и Йоел Ромеро. Уитакър е в серия от две поредни победи. Той надделя със съдийски решения над Дарън Тил и Джаред Каноние в последните си изяви в клетката. Последната му загуба бе нанесена от Адесаня в шампионски двубой.
Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".