Начало ММА Пауло Коща поиска битка с Робърт Уитакър
0

Пауло Коща поиска битка с Робърт Уитакър

Пауло Коща поиска битка с Робърт Уитакър
0

Бившият претендент за титлата в средна категория на UFC  Пауло Коща предизвика бишият носител на пояса при 84-килограмовите Робърт Уитакър. Бразилецът поздрави Уитакър за победата му над Джаред Каноние миналия уикенд в Twitter, но добави, че двамата могат да направят страхотна битка.

Австралиецът е в серия от 2 поредни победи и почти сигурно ще получи реванш срещу властелина в дивизията Израел Адесаня, който е последният боец победил Уитакър.

„Робърт Уитакър, наслаждавай се на края на годината. Ти го заслужаваш. Може да направим страхотна битка, когато се завърнеш“

В последния си двубой Пауло Коща бе нокаутиран от Израел Адесаня във втория рунд. Загубата бе първа в кариерата му след 13 поредни победи. Към момента бразилецът е трети в ранглистата на UFC в средна категория.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".