Начало Бокс Анди Руис обеща: За реванша с Джошуа ще имам мускули
0

Анди Руис обеща: За реванша с Джошуа ще имам мускули

Анди Руис обеща: За реванша с Джошуа ще имам мускули
0

Световният шампион на WBA, IBF и WBO в тежка категория Анди Руис обеща да изглежда доста различно в мача реванш срещу Антъни Джошуа. Мексиканецът е твърдо решен да докаже, че победата му в първата среща не е случайност.

„Постигнах толкова много като дебел човек. Представете си какво мога да постигна, ако вляза в добра форма. Това е в моя полза. Сега, когато имам надежден екип, необходимото оборудване и т.н., ще се възползвам от това. Основното нещо – не трябва да губя концентрация! Искам да бъда по-напрегнат, да изненадам всички още повече. Имам излишно тегло, което може да се превърне в мускули, за да стана още по-силен и по-бърз. Няма да видите преса на корема и да стана планина от мускули. Просто ще бъда малко по-строен“, обеща Руис.

Мексиканецът е известен като голям фен на сладкишите и дори получи специален колан от „Сникърс“ след успеха си, но не изяде нито хапка от него. Той споделя, че откакто е шампион е почти национален герой в родината си и трябва да е по-отговорен в решенията си и дори в третирането на собственото си тяло.