Начало Бокс Анди Руис се раздели с треньора си
0

Анди Руис се раздели с треньора си

Анди Руис се раздели с треньора си
0

Бившият световен шампион Анди Руис вече няма да работи с треньора Мануел Роблес младши, който му помогна да изненада Антъни Джошуа през юни и да му отнеме поясите.

След загубата от британеца в реванша през декември, Роблес призна, че не поддържа сериозни контакти с Руис и щаба му, а вчера е получил обаждане от бащата на боксьора, с което взаимоотношенията им са прекратени. Треньорът обаче е бил подготвен за това, тъй като е очаквал раздялата повече от месец.

„Със сигурност не се отби да ми каже: „Здрасти“ и да ме покани на обяд. Очаквах го. Анди си правеше каквото си поиска. Баща му, като негов мениджър, нямаше никакъв контрол. Никой от нас нямаше, в интерес на истината. Така че го очаквах. Нямаше как да ни се получат нещата, защото той отказваше да слуша когото и да било. Мен, баща си – никого. Призна го и след пресконференцията в Саудитска Арабия. Извини се на мен, на баща си, защото прецака всичко. И тогава реших, че е въпрос на време да получа обаждането. За мой късмет, Анди пое вината върху себе си и не постъпи както повечето боксьори, които обвиняват треньорите си“, каза Роблес пред ESPN и уточни, че решението е било взето от промоутъра Ал Хеймън.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.