Начало Бокс Анди Руис: Трябва да съкрушим Джошуа психически

Анди Руис: Трябва да съкрушим Джошуа психически

Анди Руис: Трябва да съкрушим Джошуа психически
0

Световният шампион по бокс в тежка категория Анди Руис разкри част от плана си за втората битка с Антъни Джошуа. Реваншът, който този път ще се проведе в Саудитска Арабия, слага на масата поясите на IBF, IBO, WBA и WBO, които британецът шокиращо загуби в началото на лятото.

„На 7 декември трябва да пресирам, да работя с много удари в тялото му, за да го пречупя“, сподели Руис пред Sky Sports.

„Трябва да го съкрушим психически. Цялото напрежение е върху него. Аз сбъднах своята мечта, разбира се, че искам още – Анди Руис ще се превърне в легендарно име.“

Снимка: БТА

Роденият в САЩ мексиканец e уверен във възможностите си преди реванша.

„Хората не са ме виждали наистина да разкъсвам на ринга. Когато ми влизат уверено, ги пречувам още по-бързо. Както Майк Тайсън казва: „Всички имаме план, докато не ни ударят“. Сигурен съм, че той ще излезе да се надиграваме. Но един удар отново може да промени цялата битка. Това се случи на 1 юни, този път може да е и по-трудно, но видяхте с какви умения и талант разполагам“, добави Руис.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.