Начало Бокс Джошуа ще прибере $85 милиона от мача за титлите на Руис

Джошуа ще прибере $85 милиона от мача за титлите на Руис

Джошуа ще прибере $85 милиона от мача за титлите на Руис
0

Лъвското парче от пая на реванша Анди Руис-младши – Антъни Джошуа ще прибере британецът. Официалните хонорари на двамата боксьори бяха обявени – Ей Джей прибира 85 милиона щатски долара, а мексиканецът 13 милиона. Вече е ясно защо „дебелото момче“, както той сам се определи, толкова дълго се опитваше да наруши договора за мигновен реванш.

Еди Хърн и неговият „Мачрум боксинг“ пък ще увеличат банковите си сметки с 20 милиона долара.

Така световният шампион на WBO, WBA, IBF и IBO ще вземе 6,5 пъти по-малко от своя претендент.

Заработената сума от Джошуа е рекордна за него. Очаква се всички тези числа да набъбнат, след като бъдат преизчислени парите от PPV (платени гледания).

В началото на лятото британската машина изненадващо загуби поясите си срещу претендент, който се славеше предимно с обичта си към шоколадови десертчета. Сега в полунощ между 7 и 8 декември в Саудитска Арабия – Антъни ще се опита да си върне своето.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.