Начало Кикбокс и муай тай Бойците от Шуменска крепост на среща с полицаи

Бойците от Шуменска крепост на среща с полицаи

Бойците от Шуменска крепост на среща с полицаи
0

Спортен клуб „Шуменска крепост“ имаше специално посещение. Служители от системата на МВР посетиха залата на бойния клуб за образователна лекция на състезателите за борбата с накротиците и алкохола, съобщава shumenonlain.bg. По покана на треньора на тима Галин Методиев с бойците се срещнаха комисар Йордан Дунаков от отдел „Охранителна полиция“, главен инспектор Веселин Георгиев, който е началник на „Пътна полиция“ и колегата му инспектор Румен Стоянов.

В залата присъстваха състезатели от всички възрастови групи. Подробно им бе обяснено как да се предпазят от накротиците, за вредите и за наказанията, които могат да последват от разпространението на такива вещества.

Бяха направени демонстрации за взимане на алкохолна проба, като някои от състезателите също минаха през полицейския дрегер. На младите хора в залата им бе обяснено, че не трябва да шофират под въздействието на опиати. А по време на дискусията състезателите споделиха много случаи за  проблеми при преминаването на пешеходна пътека.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.