Начало Бокс Антъни Джошуа: Ако бях загубил, всички щяха да кажат, че съм приключил

Антъни Джошуа: Ако бях загубил, всички щяха да кажат, че съм приключил

Антъни Джошуа: Ако бях загубил, всички щяха да кажат, че съм приключил
0

Антъни Джошуа нокаутира само след два рунда Франсис Нгану. Британецът заяви, че е окуражавал съперника да не се отказва и да продължи битката.

„Когато гледах битката между Франсис и Тайсън Фюри, разбрах, че той може да се бие. И исках част от това. Той е вдъхновение. Той е страхотен шампион и неговият резултат не отменя нищо от неговите възможности. Казах му, че не трябва да напуска ринга. Той може да се справи добре. Франсис се би с двама от най-добрите. Загубата не е добро нещо за нито един състезател”, каза Джошуа.

„Не знам дали влизам в пика си, трудно е в тежката категория. Ако бях загубил, всички щяха да кажат, че съм приключил. Животът ти се променя, когато загубиш, но когато победиш, просто продължаваш напред. Моят екип оформя бъдещето ми, аз съм тук просто за да се бия. Ще се върна в собствената си клетка, ще се затворя и ще се върна, когато е време да се бия”, добави Джошуа.

Британецът също говори и за бъдещото си представяне до края на 2024 г.: „Ако Фюри или Усик ме искат, те могат да почукат на вратата ми и ще дам най-доброто от себе си“.