Начало Бокс Маурисио Сюлейман: Фюри – Джошуа ще бъде най-голямото събитие на този век

Маурисио Сюлейман: Фюри – Джошуа ще бъде най-голямото събитие на този век

Маурисио Сюлейман: Фюри – Джошуа ще бъде най-голямото събитие на този век
0

Маурисио Сюлейман, който е президент на Световния боксов съвет (WBC), определи като „битката на века“ евентуалния обединителен сблъсък за световните титли в тежка категория, който трябва да противопостави Тайсън Фюри (световен шампион на WBC в тежка категория) и Антъни Джошуа (шампион на WBA Super, IBO, WBO и IBF ).

„Ако тази битка се проведе, без съмнение ще бъде най-голямото събитие на века и едно от най-големите в историята на спорта. Бих казал, че това е най-голямата битка от Ленъкс Луис срещу Майк Тайсън или Ивандър Холифийлд. Мисля, че всяка ера принадлежи към историята, когато премине, но без съмнение Фюри срещу Джошуа е огромно събитие, което ще влезе в книгата с рекордите“, заяви Сюлейман пред „Sun Sport“.

Президентът на WBC погледна и от друг ъгъл на бъдеща битка между двамата.

Това ще бъде първата грандиозна битка в ерата на социалните медии. Това е напълно различна ера, от ерата на радиото, после на телевизията, на платените събития, сега със събития в социалните медии събитията достигат съвсем различна величина в световен мащаб“, завърши Сюлейман.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.