Начало Бокс Антъни Джошуа: Фюри е много крив
0

Антъни Джошуа: Фюри е много крив

Антъни Джошуа: Фюри е много крив
0

Стилът на Тайсън Фюри не веднъж е бил обект на интересни коментари, като сега към тях се присъедини и Антъни Джошуа.

Очаква се двете британски звезди да се изправят един срещу друг в спор за обединяване на всички титли в професионалния бокс, ако преди това се справят с Кубрат Пулев и Дионтей Уайлдър. Наскоро Джошуа заяви, че иска да счупи главата на “Циганския крал”, а сега го “захапа” за уменията му на ринга.

“Нека говорим за него в качеството му на боксьор. Не го намирам за плашещ, никога не съм го виждал да прави на ринга нещо, което да ме накара да си кажа: “Леле, този е сериозна опасност”. Талантлив е, много е крив, а това често е достатъчно за да постигнеш нещо в живота”, каза Джошуа.

Своето представяне на ринга пък Ей Джей оприличи на главния герой в романа на Робърт Луис Стивънсън “Странният случай с доктор Джекил и мистър Хайд”.

“Аз съм като Джекил и Хайд в това отношение. От една страна, вярвам, че мога да се кача на по-високо ниво с това, което хората по цял свят искат да видят от Антъни Джошуа. От друга, обаче, аз съм истински човек. Допускам грешки, не съм перфектен. Опитвам се, наистина. Работя върху себе си всеки ден”.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.