Начало Бокс Антъни Джошуа няма да гледа битката между Уайлдър и Фюри

Антъни Джошуа няма да гледа битката между Уайлдър и Фюри

Антъни Джошуа няма да гледа битката между Уайлдър и Фюри
0

Другия уикенд е дългоочакваният мач между непобедените боксьори в тежка категория – Дионтей Уайлдър (40-0, 39 с нокаут) и Тайсън Фюри (27-0, 19 с нокаут). В Лос Анджелис ще бъде заложен поясът на американеца в WBC. Това ще е най-сериозното изпитание пред британеца Фюри след завръщането му на ринга. Той бе уловен с допинг.

Много е вероятно победителят от този титаничен сблъсък да се изправи за останалите шампионски пояси – в обединителен мач срещу Антъни Джошуа (22-0, 21 с нокаут). Ето и коментарът на Ей Джей за битката:

„Мачът е много рано сутринта и ще спя по това време. Обичам като стана да гледам най-интересните моменти от битките в социалните мрежи. Кой кого е нокаутирал. Такава е нашата генерация – обичаме да гледаме само отбрани моменти“, искрен е шампионът.

„Искам Уайлдър да победи. Ако Фюри бие, после ще има реванш. Това обърква всички планове. Уайлдър ще бие. Сигурен съм“, дава прогнозата си Джошуа.

Ще бъде много интересна схватка. Тайсън Фюри нанесе сериозно поражение на Доктор Кличко преди 3 години, а след това състезателните му права бяха спрени. Появиха се негови снимки, в които Кралят на циганите е с незавидно голямо шкембе.

В момента изглежда във форма, но дали това ще е достатъчно да спре машината за нокаути – Уайлдър?

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.