Начало Бокс Антъни Джошуа: С Уайлдър сме замесени от различно тесто

Антъни Джошуа: С Уайлдър сме замесени от различно тесто

Антъни Джошуа: С Уайлдър сме замесени от различно тесто
0

Световният шампион в тежка категория – Антъни Джошуа, направи интересно изказване по адрес на един от големите си съперници в дивизията – Дионтей Уайлдър.

Снимка: БГНЕС

Британец и американец водят разговорите си задочно от години насам, а мач между двамата така и не се осъществява по ред причини. Една от главните такива е, че „Бронзовия бомбардировач“ вече не е и шампион, след като Тайсън Фюри го нокаутира през декември.

Представянето на американеца бе под всякаква критика и той стана обект на много заслужени и не толкова подигравки, но не и от страна на Джошуа, който реши да не предприема никакви нападения.

Именно затова си мълчание говори Джошуа в последното си интервю, където обаче не запази добрия тон:

„Имах много неща за казване, но предпочетох да си замълча“, сподели Джошуа, който бе обект на разкъсващи критики след загубата си от Анди Руис миналата година.

Снимка: БТА

„Не е хубаво да риташ паднал човек. Аз и Уайлдър сме замесени от различно тесто. Той е кучка, аз не съм такъв човек.

„Не обичам да се замесвам в онлайн войни. Виждали сте ме да се забърквам в подобни работи само с Дилиън Уайт и Джарел Милър. Аз съм посланик на спорта. Опитвам се да се отнасям с уважение и да представлявам спонсорите ми и DAZN по адекватен начин.

„Старая се да стоя настрана от типичния стереотип за боксьорите в нашата дивизия“, добави шампионът.