Начало Бокс Антъни Джошуа ще бъде нокаутиран някога, но въпросът е дали ще бъде от Пулев
0

Антъни Джошуа ще бъде нокаутиран някога, но въпросът е дали ще бъде от Пулев

Антъни Джошуа ще бъде нокаутиран някога, но въпросът е дали ще бъде от Пулев
0

Световният шампион на Международната боксова федерация и Световната боксова асоциация Антъни Джошуа все някога ще бъде нокаутиран, въпросът е дали от Кубрат Пулев или от Дионтей Уайлдър, пише авторитетният специализиран сайт “BoxingNews24”. В анализа си журналистът Скот Гилфойд дава по-големи шансове на Уайлдър при евентуален сблъсък следващото лято срещу Джошуа, но обръща внимание и на потенциала на Кобрата.

“Пулев има шанс да победи Джошуа, ако успее да го измори и да го накара да се бие здраво. Просто не знам дали Пулев притежава стила да провокира Антъни да изразходва много енергия. 36-годишният българин обича да пази дистанция и да налага опонентите си с леви прави. Ако обаче това му е стратегията срещу Джошуа, няма да успее да го измори. Пулев ще трябва да промени стила си изцяло, за да има шанс да нокаутира опонента си.

Също така Пулев няма толкова здрава брадичка, че да издържи на тежките удари на Джошуа. Ако Пулев успее да поеме няколко здрави удара и накара Джошуа да се движи доста 1-2 рунда, може и да го измори достатъчно, че да го повали в по-късен етап. Никога не се знае какво ще се случи, Пулев може и да успее. В крайна сметка някой все някога ще нокаутира Джошуа, ако съдим по начина, който проведе срещата с Владимир Кличко”, обяснява Гилфойд.