Начало Бокс Антъни Джошуа вече се подготвя за Тайсън Фюри

Антъни Джошуа вече се подготвя за Тайсън Фюри

Антъни Джошуа вече се подготвя за Тайсън Фюри
0

Световният шампион в тежка категория Антъни Джошуа вече е започнал подготвителния си лагер за най-големия мач в кариерата му.

Това заяви неговият промоутър Еди Хърн, който в последните месеци работи по осъществяването на двубоя между Джошуа и Тайсън Фюри. Двамата световни шампиони трябва да се бият два пъти през 2021-ва, като първият мач би трябвало да се състои през юли месец.

Тежката ситуация с коронавирус рестрикциите все още пречи на организаторите да вземат решение относно точната дата и местоположение на супер сблъсъка.

„Нямаме търпение всичко това да приключи“, отговори Хърн пред британски журналисти на въпроса кога ще има повече яснота.

„Антъни вече започна своя тренировъчен лагер за мача. Вече е в Шефилд, където заедно с Роб Макракън ще проведат подготовката.

„Имаме няколко предложения за локация на мача и всички трябва да се съгласим на един вариант. Поставената цел е юли месец. Вярвам, че до края на тази седмица всичко ще е напълно готово и ясно.

„В момента няма какво повече да се добави по темата и може би така е най-добре“, допълни шефът на „Matchroom Boxing“.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Joseph Parker (@joeboxerparker)

Шампионът на WBC – Тайсън Фюри, също демонстрира отлична форма в социалните мрежи. Въпреки че на няколко пъти опроверга слуховете за официализиран мач, „Краля на циганите“ се намира може би в най-добрата си форма за последните 6-7 години.