Начало Бокс Арестуваха Сергей Ковальов

Арестуваха Сергей Ковальов

Арестуваха Сергей Ковальов
0

Сергей Ковальов е бил арестуван в Лос Анджелис късно вчера. Бившият властелин в полу-тежката категория в бокса е обвинен в шофиране в нетрезво състояние, съобщава американската медияTMZ.

По време на рутинна проверка на пътя от полицейски патрул, полицейски служител имал съмнения, че Ковальов е шофирал под влиянието на алкохол и го е арестувал. Според същият медиен източник руснакът е бил освободен под гаранция 5 часа по-късно.

„Трошачът“, който в края на миналата година отстъпи пред Саул Канело Алварез, не се забърква в неприятности за първи път. Към него са били повдигани и обвинения за нападение, а преди време бе и изгонен от самолетен полет, тъй като целунал жена. Той е изправен пред 4 години затвор, но все още се бори в делото за нападението на Джейми Фронтс и пледира невинен.

Boris Tonev Многократен шампион на национални и международни шампионати по бразилско джу-джицу за мъже и юноши. Шампион по бокс за юноши. Студент във Факултета по журналистика и масова комуникация към СУ "Св. Климент Охридски".

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.