Начало Бокс Артур Бетербиев унищожи Джо Смит за по-малко от 2 рунда

Артур Бетербиев унищожи Джо Смит за по-малко от 2 рунда

Артур Бетербиев унищожи Джо Смит за по-малко от 2 рунда
0

Артур Бетербиев продължава да поддържа стопроцентовия си актив от нокаути на професионалния ринг. Руснакът прати четири пъти в нокдаун Джо Смит в рамките на два рунда и дългоочакваният обединителен мач приключи набързо.

Двамата се изправиха един срещу друг в „Медисън скуер гардън“. Заложени бяха поясите на IBF, WBC и WBO в лека тежка категория.

„Джо е малко по-отворен боец и е лесно за мен да го хвана. И двамата имаме страхотни удари, за мен беше късмет да го намеря първи“, бяха първите думи на Бетербиев след победата.

„Унификациите са по-интересни и мотивиращи. Предпочитам да съм абсолютен световен шампион пред това да се бия за много пари“, допълни щастливият Артур.

Последното парче от пъзела обаче е в ръцете на Дмитрий Бивол и няма да му е толкова лесно. Феновете се надяват да видят битка между двамата, които са непобедени на професионалния ринг.

За Смит това беше едва втора загуба с нокаут в 33 битки. При предишната имаше счупена челюст и съдията прекрати сблъсъка. Очакванията бяха да се задържи по-дълго срещу Бетербиев.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.