Начало Бокс Бащата на Фюри поиска да спре с бокса
0

Бащата на Фюри поиска да спре с бокса

Бащата на Фюри поиска да спре с бокса
0

Тайсън Фюри само преди ден победи Дионтей Уайлдър и спечели световната титла на WBC, но докато се радва на успеха си, получи молба от своя баща Джон. А тя е да се оттегли от бокса и да се отдаде на семейството си.

„Искам синът ми да се пенсионира сега. Той направи достатъчно. За него това беше трудна битка, но успя. Но не мисля, че може повече. Спечели всяка професионална титла в кариерата си. Сега е време за живота. Даде всичко от себе си за бокса и няма какво повече да доказва. 13 години сред професионалистите, световни титли…

Тайсън е на 32 години, има младо семейство с пет деца. Те заслужават баща си„, започна Джон Фюри.

Той се върна към периода на депресия на сина си. Преди две години настоящият шампион се бе отдал на дрога и алкохол, следствие на което бе напълнял драстично.

„Преди две години в него нямаше надежда. Помня всеки ден. Беше толкова ниско долу, беше толкова депресиран, унищожен. Не мислех, че някога ще се завърне към живота. А ето къде е днес!

Беше много тежко – виждах човек, който пие до смърт, избягал е от реалността. Ядеше кофи с вредни храни и то пред цялото си семейство. Когато синът ви стигне до такъв момент, вие като родител започвате да се замисляте и притеснявате.

Сега виждам радостта в лицето му, сега животът му е пълен. И сега е време да се отдаде на семейството си.

Когато победи Владимир Кличко за първи път, езикът на тялото му не беше толкова добър. Но сега той е на върха на света – точно там, където трябва да бъде„, допълни бащата на Циганския крал.