Начало Бокс Белфорт: Де ла Оя се престори на болен от коронавирус

Белфорт: Де ла Оя се престори на болен от коронавирус

Белфорт: Де ла Оя се престори на болен от коронавирус
0

Бившият шампион на UFC Витор Белфорт обвини Оскар де ла Оя в измама. Според него бившият шампион по бокс в шест категории се престорил на болен от COVID-19, защото го е хванало страх.

Двамата трябваше да излязат на ринга на 11 септември.

Това щеше да е първата поява на ринга за мексиканеца от 2008 година.

„Можете да видите, че нямаше коронавирус, просто го беше страх. Сега дори е още по-уплашен“, заяви Белфот.

„Няма къде да ходи. Иначе ще загуби репутацията си. Много хора вече си купиха билети, планираха самолети. Показа дизреспект към своите и моите фенове. Аз никога не съм го правил, да се преструвам на контузен, за да избегна битка. Това направи той“.

„Победил съм най-добрите в тежка категория. Човек, който унищожи Майк Тайсън два пъти. Трябва да кача килограми за кратко време. Оскар каза, че може да ме нокаутира за 30 секунди. След тази заявка дори изглежда още по-смешно, че бяга“, сподели още Белфорт.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.