Начало Бокс Клариса Шийлдс покани Нунеш на разменено гостуване
0

Клариса Шийлдс покани Нунеш на разменено гостуване

Клариса Шийлдс покани Нунеш на разменено гостуване
0

Боксовата звезда Клариса Шийлдс не се е отказала от идеята си да се пробва срещу шампионката на UFC в категория „перо“ и „петел“ Аманда Нунеш, но сега добави любопитно предизвикателство към тази възможност.

Двукратната златна медалистка от Олимпийски игри и носителка на поясите във версии WBA, WBO, WBC, IBF и The Ring в средна категория, известна като „Ти-Рекс“, подкани „Лъвицата“ първо да се срещнат на боксовия ринг, а след това в октагона.

Бихме могли първо да направим боксов мач, а след това да отида там. Да сключим договор за два двубоя. Усещам, че тя е велика в своя спорт. А аз съм най-добрата жена за всички времена в моя. Тъй като и двете сме изключително състезателни натури, човек винаги ще се чуди коя е най-добрата. Определено това е нещо, което може да се случи. Аманда Нунеш ще приеме сериозно на 100% двубой срещу мен, заради това, което съм постигнала и аз бих постъпила по същия начин заради нея, така че определено би бил много интересен двубой“, каза Шийлдс пред The Sporting News.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.