Начало Бокс Бенавидес се закани да нокаутира Канело (ВИДЕО)
0

Бенавидес се закани да нокаутира Канело (ВИДЕО)

Бенавидес се закани да нокаутира Канело (ВИДЕО)
0

Дейвид Бенавидес набира все по-голяма популярност в супер средна категория, което му дава самочувствието да предизвика най-голямото име – Саул “Канело” Алварес.

24-годишният американец, известен като “Червеното знаме”, ще се изправи срещу Роналд Елис на 13 март в следващия си двубой, като вече има план за след това.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by David Benavidez (@benavidez300)

Непобеденият в 24 двубоя Бенавидес мечтае след това да се изправи срещу Джермал Чарло, Кейлъб Плант и след това “Канело”.

“Ще нокаутирам “Канело”! Ще го спра! Нужни са много топки, за да кажа това, но причината да го направя е, че искрено вярвам, че аз съм човекът, който може да го направи. Най-добрият сценарий би бил Чарло, след това – Кейлъб Плант и тогава “Канело”. Това е мечтата ми, но ще е трудно за реализиране”, призна Бенавидес.

24-годишният американец дори вярва, че Алварес предпочита да не се бие със силни боксьори и затова ще направи всичко възможно да не се срещне с него.

“Най-добрите, с които се е бил, изглеждаха уплашени от него още преди мача, показват прекалено голямо уважение към него. Аз? Аз съм като млад, гладен лъв! Имам нужда от този мач, защото искам да покажа на феновете колко съм добър. Той ще се опита да ме избягва възможно най-дълго. Но, в крайна сметка, мачът ще бъде изискан. Не само от мен, от всички. Всички искат да го видят, защото след като победи Били Джо Сондърс и Кейлъб Плант, кой друг ще се бие с него, освен Дейвид Бенавидес?”.