Начало Бокс Безпроблемни победи за Хюи Фюри и Крис Юбенк-младши (ВИДЕО)

Безпроблемни победи за Хюи Фюри и Крис Юбенк-младши (ВИДЕО)

Безпроблемни победи за Хюи Фюри и Крис Юбенк-младши (ВИДЕО)
0

Бившият претендент за титлата на WBO в тежка категория – Хюи Фюри, се завърна на ринга с лесна победа. Братовчедът на Тайсън Фюри победи германеца Кристиан Хамер в главното събитие на галавечер, която се състоя в събота вечерта в Нюкясъл, Великобритания.

27-годишният Фюри се поздрви с крайния усопех, след като опонентът му не можа да продължи срещата след пети рунд и от ъгъла му прекратиха двубоя.

Фюри бе с класа над своя съперник във всеки един от петте рунда и нанасяше далеч по-чистите и звучни удари. Ветеранът получи и наказание в петия рунд, когато реферът на срещата му отне една точка заради непозволен удар. След края на въпросната част Хамер остана на стола си, а официалната причина за отказа му бе контузия в бицепса.

Така Хюи се завърна на ринга с победа, след като не се бе бил от декември 2020-та, когато победи Мариуш Вах.

Главното събитие бе подгрявано от друго значимо име в британски бокс – Крис Юбенк-младши. Синът на британската легенда също не срещна проблеми срещу германския си противник Ваник Авдиджан.

32-годишният британец спечели по идентичен начин, тъй като противникът му не можа да продължи двубоя след петия рунд. Юбенк правеше каквото си поиска и бе повече от ясно, че мачът няма да продължи дълго.

Протвникът на Юбенк така и не успя да се отпусне и да покаже нещо повече от ляв-десен прав. В същото време Щбенк го атакуваше от най-различни ъгли, а ударите в тялото се оказаха точното оръжие, от което британецът се нуждаеше.

Авдиджан не се върна за шести рунд заради счупено ребро и двубоят приключи без да се разбере готов ли е Юбенк за по-сериозните имена в средната и супер средната дивизия.