Начало Бокс Битката между Джейк Пол и Майк Тайсън ще бъде демонстративна

Битката между Джейк Пол и Майк Тайсън ще бъде демонстративна

Битката между Джейк Пол и Майк Тайсън ще бъде демонстративна
0

Обявен през март, боксовият мач между 26-годишния блогър и боксьор Джейк Пол и 57-годишния бивш световен шампион Майк Тайсън вероятно ще бъде демонстративен мач, съобщава USA Today, въпреки че официално решение ще бъде взето през лятото.

Промоционалната компания Holden Boxing LLC вече е подала заявление до Държавната атлетическа комисия на Тексас за провеждане на боксова вечер на 20 юли на стадион AT&T, но все още не е постигнала съгласие относно състава на участниците и правилата за битката.

Според правилата промоутърът трябва да направи това не по-късно от 21 дни преди шоуто, а след това комисията ще реши дали двубоят ще бъде демонстративен или не и какъв ще бъде форматът и правилата на евентуален демонстративен бой, каза Тела Манге, специалист по връзки с обществеността на Комисията.

Вероятно промоутърът ще посочи битката Пол-Тайсън като официална битка в своята кандидатура, но според местния промоутър Камерън Дейвис, който разговаря с представител на Държавната комисия, „битката ще бъде 99% одобрена като демонстрация. „

Съгласно правилата на Тексас рундовете в демонстративен двубой трябва да са дълги две минути, а не три в обикновен двубой, а боксьорите трябва да използват по-безопасни ръкавици от 16 унции. А на демонстративния мач няма да има официални съдии и няма да има официален резултат.

тагове: