Начало Бокс Заб Джуда: Майк Тайсън ще нокаутира Джейк Пол

Заб Джуда: Майк Тайсън ще нокаутира Джейк Пол

Заб Джуда: Майк Тайсън ще нокаутира Джейк Пол
0

Една от големите звезди в бокса от близкото минало – Заб Джуда, коментира шансовете Джейк Пол да организира сблъсък с Майк Тайсън в близкото бъдеще и дори призова за такъв, въпреки факта, че с Джейк са приятели и въпреки, че е убеден в неговия нокаут.

Ако Джейк Пол успее да се нареди срещу Майк Тайсън, смятам, че трябва да се възползва. Джейк е един от пионерите на нашето време. Той е човек, който влезе в бокса и успя да го промени. Дойде и започна да бележи успехи, за което има моето уважение, но Майк Тайсън ще го нокаутира. Джейк ми е приятел и вярвам, че сам осъзнава, че това би била среща от различен калибър. 100% ще бъде нокаутиран обаче“, каза Джуда пред OLBG.

Джейк Пол е фаворит срещу Нейт Диаз

Понастоящем ютубърът има да се изправи срещу Нейт Диаз през август. Това ще е поредният му боксов мач срещу бивше UFC величие. Предварителните очакванията сочат, че срещата отново ще бъде сред хитовете на сезона, въпреки липсата на залог от големите боксови организации.

„Железния Майк“ от своя страна напоследък се подвизава често във фитнеса и макар през юни да навърши 57 г. той изглежда готов за подобни демонстрации между въжетата.