Начало Бокс Тайсън и Джейк Пол в битка за $300 милиона
0

Тайсън и Джейк Пол в битка за $300 милиона

Тайсън и Джейк Пол в битка за $300 милиона
0

Легендата на световния бокс и едно от най-големите имена в спорта изобщо – Майк Тайсън е на път да се съгласи и да угоди на желанието на Джейк Пол двамата да се срещнат на ринга. Влогърът от повече от година говори за свой мач с „Железния“ и ето, че такъв действително наближава. За него споделя и бившият световен шампион, а сумата, за която двамата ще се качат на ринга е внушителните 300 милиона долара!

Отвъд океана информират, че Тайсън и Пол са постигнали договорка за провеждане на срещата. По всяка вероятност тя трябва да се проведе в края на настоящата година. Наскоро Майк гостува в предаването на Джими Кимъл, където заяви: „Ако има мач с Джейк, трябва да е до края на годината“.

В тази връзка Пол написа в социалните мрежи: „Благодарности към великия Майк Тайсън за уважението и възможността. Тази година ще го направим“.

Според Тайсън, влогърът е развил значително боксовите си умения. „Такъв мач би бил доста интересен. Той е достатъчно умел и ще му го призная, защото го виждаме, че печели. Макар да среща бойци, които не са толкова добри, те все пак би трябвало да го побеждават, но не го правят. Той прави страхотни неща за бокса“, каза още „Железния“.