Начало Бокс Майк Тайсън анализира шансовете на Уайлдър срещу Фюри
0

Майк Тайсън анализира шансовете на Уайлдър срещу Фюри

Майк Тайсън анализира шансовете на Уайлдър срещу Фюри
0

Голямата легенда на световния бокс Майк Тайсън отново влезе в ролята на анализатор. Преди дни „Железния” изрази разочарованието си от стратегията на Антъни Джошуа в мача му с Александър Усик и заяви, че не би имал проблем с нито един от двамата, ако ги бе срещнал на ринга преди 30-ина години.

Сега бившият световен шампион подложи под съмнение и шансовете на Дионтей Уайлдър да си върне титлата в мача му с Тайсън Фюри. Майк не крие пристрастията си към „Циганския крал” и смята, че той ще защити пояса на WBC на 9 октомври в Лас Вегас.

Снимка: БГНЕС

Не виждам и не съм чул Уайлдър да е направил някаква драстична промяна, за да очакваме различен резултат от този във втория и мач. Дионтей не може да бие Фюри, ако първо не е победил себе си. А съдейки от нещата, които говори, не е направил това”, споделя „Железния”.

Тайсън визира постоянните оправдания на Уайлдър за загубата му във втория двубой и нежеланието му да признаe, че е допуснал грешки. „Дионтей е най-големият си противник. Как ще се справи с Фюри, след като не се е справил със собственото си его и собствените си проблеми? Ако го е направил, може и да победи, но не съм сигурен, че това се е случило”, каза още „Най-лошия човек на планетата”.

Снимка: БГНЕС