Начало Бокс Представиха постера за чакания сблъсък Тайсън – Рой Джоунс

Представиха постера за чакания сблъсък Тайсън – Рой Джоунс

Представиха постера за чакания сблъсък Тайсън – Рой Джоунс
0

Организаторите на шоу мача Майк Тайсън – Рой Джоунс-младши публикуваха официалния постер на сблъсъка. Любимците на милиони ще се бият на 12 септември.

Както е известно, приходите ще отидат за благотворителност. Цената на платеното гледане в САЩ е 50 долара.

Легендарните боксьори ще премерят сили по специални правила. Двамата ще имат осем рунда по три минути да покажат дали още го могат, а нокаути няма да бъдат търсени.

Когато някой от съперниците получи аркада, то другият ще бъде обявен за победител.

Любопитно е, че в долната част на постера виждаме логото на „Mike Tyson’s Legends Only League“ (Лигата на Майк Тайсън за легенди). Това отново потвърждава слуховете, че „Железния“ се е захванал сериозно със завръщането си на ринга, а не го прави само за един мач и бързи пари.

Очакваме още подобни сблъсъци между боксови величия от близкото минало.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.