Начало ММА UFC 4 се изложи с най-добрите си граплъри

UFC 4 се изложи с най-добрите си граплъри

UFC 4 се изложи с най-добрите си граплъри
0

Презентацията на уменията в новата видео игра UFC 4 остави много въпросителни. Феновете недоумяват кой е подбирал най-добрите граплъри, оценени с пет звезди.

Най-силни на земя в четвъртото издание на официалната игра на UFC ще бъдат Хабиб Нурмагомедов, Джордж Сейнт-Пиер, Даниел Кормие и Ронда Раузи.

Двама от тях отдавна не са част от най-популярната верига за смесени боеве.

На Кормие пък в средата на август му предстои последен мач от трилогията със Стипе Миочич, след който по всяка вероятност ще сложи край на кариерата си.

Така излиза, че след април месец 2021 година, когато Хабиб обяви последния си бой, в UFC 4 няма да има нито един актуален граплър с пет звезди. Четиримата топ състезатели в партер ще са бивши на веригата, а самата игра изобщо няма да е актуална.

„Защо да даваме 100 долара за нещо, което губи актуалност почти веднага?“, запитаха феновете.

Друг уместен въпрос е защо не са оценени подобаващо уменията на бойци като Демиан Майа, Камару Усман, Хенри Сехудо…

Предстои да разберем дали от UFC ще поправят гафовете преди официалното излизане на чаканата игра.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.