Начало ММА Овърийм: Ще прегърна Уолт Харис

Овърийм: Ще прегърна Уолт Харис

Овърийм: Ще прегърна Уолт Харис
0

Алистър Овърийм и Уолт Харис трябваше да се бият в главния мач на UFC Вашингтон тази неделя сутрин (българско време), но злокобни събития попречиха на битката. Харис преживя ужаса да бъде отвлечена доведената му дъщеря Аная, като впоследствие тялото на 19-годишното момиче беше открито в близост до гора.

Овърийм изрази дълбокото си разочарование от случилото се и призна, че всеки ден е следил развръзката на трагедията.

„Уолт изживя ужас“, заяви Овърийм, цитиран от MMA Junkie. „Следях всеки ден какво става – парче по парче случаят се изясняваше. Влизах в Twitter и четях. Много неприятна ситуация, имам три дъщери аз самият. Така че… какво повече да кажа?“

twitter.com

„Ще го прегърна. Не знам какво бих му казал след тази ситуация, това е отвратително.“

„Изместих фокуса си. Статистиките сочат, че такива неща се случват и това е сериозен проблем. Не знам как можем да го разрешим“, допълни Овърийм.

В октагона Харис ще бъде заместен от Жаирзиньо Розенструйк.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.