Начало ММА Уолт Харис се отказа от голям мач заради изчезналата дъщеря

Уолт Харис се отказа от голям мач заради изчезналата дъщеря

Уолт Харис се отказа от голям мач заради изчезналата дъщеря
0

Популярният боец Уолт Харис се оттегли от главния сблъсък на UFC Вашингтон срещу Алистър Овърийм. Двамата гиганти трябваше да се бият на 8 декември, но сега ще се търси друга звезда за съперник на Алистър.

Причина за това решение на Харис е изчезването на неговата заварена дъщеря. По-рано тази седмица той призова за помощ в изключително труден момент, като използва профила си в Instagram. Спортистът помоли всеки, който има информация за местоположението на неговата дъщеря, да съобщи в полицията.

Момичето е на 19 години, на име Аная Бланшар.

До момента обществеността събра над 100 хиляди долара под формата на дарение към опечаленото семейство. 36-годишният Харис няма да жали и цент в търсенето на тийнейджърката.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.