Начало Бокс Бивш световен шампион по бокс влезе в клиника за зависимости

Бивш световен шампион по бокс влезе в клиника за зависимости

Бивш световен шампион по бокс влезе в клиника за зависимости
0

Бившият световен шампион в две категории – Рикардо Майорга, беше приет в рехабилитационен център за зависими. Болничното заведение е за пристрастени към алкохол и наркотични вещества.

Новината призна самият той в навечерието на 47-ия си рожден ден:

„Влизам в клиника за зависими“, обяви Майорга.

През цялата си кариера „Матадора“ се придържаше към линията на скандалността. Пословичните му партита с пури и тонове алкохол съпътстваха всяка негова победа на ринга. Минути след знаковите си успехи той запалваше цигара.

В последно време състоянието му рязко се е влошило. Негови съграждани в Никарагуа съобщили на властите, че Майорга скита в невменяемо състояние из улиците. Бившият световен шампион бил в окаян вид. Очевидци разказват, че му е било трудно дори да жестиколира или да проведе какъвто и да е разговор.

Някога милионер – Рикардо Майорга заприличал на бездомник и скитник.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.