Начало Бокс Сондърс не иска нито цент при загуба от Канело

Сондърс не иска нито цент при загуба от Канело

Сондърс не иска нито цент при загуба от Канело
0

Били Джо Сондърс е напълно уверен във възможностите си срещу Саул Алварес-Канело. Наскоро Британския контролен боксов съвет официално възстанови правата му и непобеденият боксьор вече се готви на пълни обороти.

Двамата с мексиканеца трябваше да премерят сили през май, мачът пропадна заради пандемията. Преди дни Канело обяви, че ще се бие през септември. Вече с възстановени права Сондърс има право да му хвърли ръкавицата, но няма как да се подготви само за месец.

Британецът е толкова убеден, че може да победи лицето на бокса в наши дни, че е готов на всичко за мач през декември:

„Ще ви кажа, кой е най-правилният ход пред Канело в момента. Нека изчака до декември и да се пусне срещу истинския шампион в супер средна категория“, Сондърс сподели пред IFL TV.

„През декември всичко ще е готово. Дори съм готов да не взема никакви пари от този мач. Ако дойде да се бием в Англия, където съдийското решение ще е справедливо, ще се бия без пари. Ако победя – нека взема договореното през пролетта. При загуба не искам да ми се плаща нищо! Толкова съм сигурен в успеха си“, закани се Сондърс.

Върнаха правата на Били Джо Сондърс

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.