Начало Бокс Сондърс се извини за неуместна шега с коронавируса
0

Сондърс се извини за неуместна шега с коронавируса

Сондърс се извини за неуместна шега с коронавируса
0

Били Джо Сондърс, който трябва да се изправи срещу Саул „Канело“ Алварес в следващия си мач, се разкая за дебелашка шега, която си направи със свои приятели покрай коронавируса.

В Интернет обикалят два клипа със запис на гласа на британеца, който се залива от смях след като се е обадил на самолетна компания, че най-добрият му приятел е болен от коронавирус, но все пак ще се качи на един от самолетите им от Лас Вегас до Ню Йорк.

„Исках само да разясня някои неща, които видях по социалните медии. Един от най-близките ми приятели беше с мен на лагер, трябваше да лети с мен обратно вчера. Не се качи на самолета, защото не що не се чувстваше добре, събуди се и не му беше комфортно. Но той реши да си стегне багажа, а аз не исках да си тръгва. Беше с Бен Дейвисън, който тренира мен и съотборника ми Джош Тейлър. Но го свалиха от самолета щом им казах. След това му направиха тест и, слава Богу, нямаше коронавирус. Не смятам, че това е нещо, с което да се подиграваме, член на семейството ми получи тази диагноза само преди 24 часа. Но, след като той пропусна полета си и всичкото напрежение отмина, стана забавна ситуация. Много ме е срам, че се смях на това, защото сред приятели е допустимо, но не и на публични места. Исках само да се извиня на обществото, ако съм го обидил“, каза Сондърс в Twitter.