Начало ММА Аскрен предложи на Уайт как да организира Хабиб – Фъргюсън
0

Аскрен предложи на Уайт как да организира Хабиб – Фъргюсън

Аскрен предложи на Уайт как да организира Хабиб – Фъргюсън
0

Бен Аскрен намери иновативно решение на проблема с организирането на UFC 249 и мегасблъсъка между Хабиб Нурмагомедов и Тони Фъргюсън.

Шоуто беше предвидено за Ню Йорк, но няма да се проведе там заради разпространението на коронавируса, като за момента не е отменено и му се търси ново място. Според „Фънки“, президентът на веригата Дейна Уайт не трябва да бъде алчен и да се откаже от подгряващите двубои, за да се съобрази с разпоредбите, като предложи любопитен подход при организацията.

„Хайде, Дейна, не бъди алчен, да го направим просто. Всички искаме Тони и Хабиб, нямаме нужда от подгряващи двубои. В Америка има забрана за събиране на повече от 10 души на едно място. Имаме Тони, Хабиб и тримата съдии. Но съдиите могат да бъдат на друго място. На практика не са нужни там. Реферът, Дейна, Брус Бъфър, може би Джо Рогън. И да изведем съдиите на друго място, да гледат от там, даваме на всеки от бойците по двама треньори, или по един. Смятам, че има начин да задържим бройката под 10 човека и да го излъчим“, каза Бен Аскрен пред „Събмишън Рейдио“