Начало Бокс Британците мечтаят за „новия“ Тайсън
0

Британците мечтаят за „новия“ Тайсън

Британците мечтаят за „новия“ Тайсън
0

Бронзовият медалист от Олимпийските игри в Токио Фрейзър Кларк може да стане следващият Тайсън. Това заяви неговият мениджър Бен Шалом. Дебютът на британеца на професионалния ринг се очаква в началото на 2022 година, като на Острова имат огромни очаквания към него.

Подписахме договор със следващата голяма суперзвезда на британския бокс. Това ще бъде следващият световен шампион, новият Тайсън. Както искате, така го наричайте, но очакванията към Фрейзър са огромни. Просто защото той е доказал, че потенциалът му е за големите мачове“, коментира Бен Шалом.

Според него Кларк ще забавлява феновете така, както са го правили Майк Тайсън и сега Тайсън Фюри. „Смятам, че в следващите 6 месеца ще виждате Фрейзър често на ринга. Искаме бързо да го вкараме в голямата игра“, каза още мениджърът.

Самият Кларк пък от своя страна е категоричен, че светът на бокса ще види свирепа негова версия. „Забравете онзи Фрейзър от аматьорския ринг. Готов съм, но трябва да вървим стъпка по стъпка. За мен предстои ново предизвикателство, така че говорим за забавление за зрителите, но и за истински фойерверки на ринга“, отсече британецът.