Начало ММА Усъмниха се в „чистотата“ на Конър
0

Усъмниха се в „чистотата“ на Конър

Усъмниха се в „чистотата“ на Конър
0

Конър Макгрегър е все по-близо до завръщане в октагона. Бившият световен шампион на UFC в две категории продължава плана си за възстановяване след тежката контузия, която получи на третия мач с Дъстин Порие през лятото. Но докато феновете на спорта нямат търпение да го видят обратно в клетката, някои се усъмниха в методите му за възстановяване.

Джо Роган, който коментира мачовете на UFC от първия ден на създаване на организацията, публикува интересни снимки от тренировъчния процес на „Ноториъс“. На тях се вижда сериозното покачване на мускулна маса от страна на ирландецът, който сам се описва като „истински гранит от 86 килограма“.

Това е той сега, супер стегнат. Допинг агенцията на САЩ трябва скоро да го посети. Това е наистина странна картинка. Определено е много напомпан, струва ми се че е по средата на серия във фитнеса. Това малко може да заблуди, но при всички положения е станал огромен“, коментира публикациите Роган.

Конър се би за последно през лятото, когато счупи левия си глезен в третия мач с Порие. Той се очаква да се завърне в октагона през пролетта на 2022 година, като идеята е това да се случи в полусредна категория. Ако в момента е 86 килограма, то Макгрегър ще трябва да свали 10-ина кила, за да влезе в дивизията.