Начало Бокс СМ Пънк: Братя Пол си скъсват задниците, за да ни забавляват
0

СМ Пънк: Братя Пол си скъсват задниците, за да ни забавляват

СМ Пънк: Братя Пол си скъсват задниците, за да ни забавляват
0

Един от любимците на феновете в кеч-индустрията СМ Пънк подкрепи братята Джейк и Логан Пол. Според него, двамата дават най-доброто от себе си, не само за да печелят пари, но и за да забавляват хората. Той сравни боксовите кариери на двете Ютуб сензации с тези на големите фигури от кеча.

СМ Пънк, който е бивш шампион на организация WWE, а след това се превърна и във водеща фигура на алтернативата AEW, опита да пробие в октагона на UFC. Той изигра два мача там, като допусна две поражения, но в последствие едното бе анулирано. На тази база американецът споделя, че отлично съзнава какво си причиняват братя Пол с излизането си на боксовия ринг.

Смятам, че всичко е за забавление. Мисля, че хората понякога забравят, че боецът всъщност е и шоумен, защото в крайна сметка накрая всичко е заради парите. За мен онова, което братя Пол правят, е чиста проба кеч от старите времена“, коментира СМ Пънк.

Той допълва: „Няма как да не ги уважавам, защото съм минал през онова, което те вършат. Рискуват здравето си, скъсват си задниците, за да ни забавляват. Това е крайният резултат. Аз минах по техния път, влязох в клетката, те го правят на ринга. Всеки, който тренира по цял ден, за да добие резултат, заслужава уважение“, каза още кечистът.

СМ Пънк сравни Ютубърите с онова, което правят други звезди от бойните спортове. „Когато Мейуедър пресече границата и направи мач в Кечмания, беше ясно, че ще бъде последван от Конър, Ронда и всички останали. Като теглиш чертата, важното е да правиш пари. И когато го правиш, технически не вършиш нищо нередно“.