Начало Бокс Луис Ортис: Не разбирам защо големите ме избягват
0

Луис Ортис: Не разбирам защо големите ме избягват

Луис Ортис: Не разбирам защо големите ме избягват
0

Бившият претендент за световната титла на WBC Луис Ортис изрази разочарование, че не получава възможност да боксира в големи мачове и е избягван от останалите сериозни имена на ринга. Кубинецът има само две загуби в кариерата си, като от 34 двубоя е бил спиран единствено от Дионтей Уайлдър.

Макар вече на 42 години, той продължава да вярва, че заслужава шанс да премери сили още веднъж за някоя от титлите. За целта ветеранът трябва първо да се справи с бившия шампион на IBF Чарлз Мартин. Двамата ще се срещнат на 1 януари във Флорида, като при успех Ортис ще може да се изстреля отново сред водещите претенденти.

Името ми не се споменава от останалите водещи боксьори в тежка категория. Всеки от тях ме избягва и не разбирам защо това е така. Може би защото са забравили да си сложат панталони и са обули поли? Готов съм за всеки, който каже името ми“, отсече Ортис.

Кинг Конг“ се би за последно срещу Александър Флорес през ноември. Той нокаутира съперника си за 45 секунди в Лос Анджелис. „Умът и тялото ми са се насочили в правилна посока. Приемам всеки един съперник, в това число и Чарлз Мартин. Той ще разбере от първо лице защо никой не иска да дели един ринг с мен“, каза още кубинецът.

Снимка: БТА