Начало Бокс Уайлдър: Ортис започва да ме ядосва

Уайлдър: Ортис започва да ме ядосва

Уайлдър: Ортис започва да ме ядосва
0

След 10 дни Дионтей Уайлдър се завръща на ринга и словесните войни са в разгара си. Американецът поиска обяснение от своя съперник Луис Ортис. „Кинг Конг“ се закани да нокаутира „Бронзовия бомбардировач“ и го обиди, а ето и неговият отговор:

„Всички знаем, че когато се ядосам… започват да падат хора. Ортис май се опитва да ме ядоса и затова нека подбира думите си следващия път“, заяви Уайлдър.

„Изпитвам само респект към Луис, дори не трябваше да му давам втори шанс. Трябва да благодари на Бог, че му давам реванш без да има нужда. Надявам се, че ще обясни какво точно искаше да каже по мой адрес, за да не сменям тона!“, закани се американецът.

Битката е на 23 ноември в „MGM Арена“, Невада (САЩ). Кубинецът беше нокаутиран в рунд №10 при последната им среща между въжетата. Това се случи на 3 март 2018 година.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.