Начало Други Лана призна, че е бременна от Русев (СНИМКИ+ВИДЕО)

Лана призна, че е бременна от Русев (СНИМКИ+ВИДЕО)

Лана призна, че е бременна от Русев (СНИМКИ+ВИДЕО)
0

Кечистът ни бе много изненадан от признанието на съпругата си.

Българската кеч звезда Русев ще има наследник. Новината съобщи неговата съпруга Лана в шоуто Monday Night Raw. Тя разясни ситуацията, обявявайки от колко време е във връзка с Боби Лейшли (друга звезда на федерацията и бивш ММА боец).

Лана заяви, че е заедно с Лейшли от 7 седмици, а резултатите й показват, че е бременна в 9-та седмица. Тя добави и това, че не е изневерявала нито на Русев, нито на Лейшли, което автоматично значи, че бъдещият баща е родният атлет.

Вместо да се зарадва, русокосата красавица се разгневи от това, че трябва да носи в утробата си наследник на родния кечист. В този момент на ринга се появи и Русев, който бе видимо изненадан от случилото се. Той се опита да разясни ситуацията, но Лана се ядоса още повече и заби няколко плесници в лицето на пловдивчанина.

След тях, тя се качи на врата на съпруга си и му скри очите докато на ринга не се появи Боби Лейшли. Явният капан сработи и бившия ММА боец разби „Българския Брут“. В крайна сметка се оказа, че блондинката е излъгала за бременността си.

За финал, двамата влюбени за пореден път показаха своята любов в шоуто, целувайки се страстно пред камерите и зрителите в залата.