Начало Кикбокс и муай тай Феновете на ЦСКА подкрепят отбора по кикбокс и муай тай

Феновете на ЦСКА подкрепят отбора по кикбокс и муай тай

Феновете на ЦСКА подкрепят отбора по кикбокс и муай тай
0

СК ЦСКА кикбокс и муай тай започна дарителска кампания. Мотото е „На Ножь“, като беше афиширана подкрепа от привържениците на едноименния футболен клуб.

Чрез набраните средства ще се издържа отборът – участие в национални и международни турнири, семинари и да организация на надпревари за повишаване уменията и нивото на бойците.

„Стотици пъти, сме се доказали във времето колко сме силни, когато сме заедно. Нека и сега се обединим като юмрук, за да дадем рестарт на нашите деца, да побеждават в това, което са най-добри, и всеки клуб се съобразява с нас“, сподели официалният клубен сайт на ЦСКА.

„Винаги верни на правилната страна заедно за ЦСКА! Това е официалната сметка на клуба, ще има пълна прозрачност и пълен отчет на всичко влязло и излязло, както пред спонсори така и пред дарители“, допълва се в информацията.

Ето и сметката:

Отборът по кикбокс и муай тай съществува от близо две години. За този кратък период от време успя да се утвърди като един от най-добрите у нас.

Старши треньор е Станислав Бахчеванов. Учредител е лидерът на организираните фенове Иван Велчев, а при създаването помогна и популярният боец Деян Топалски, който миналото лято обяви края на спортната си кариера.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.