Начало Кикбокс и муай тай Станислав Бахчеванов: ЦСКА ще има бойци на световно ниво

Станислав Бахчеванов: ЦСКА ще има бойци на световно ниво

Станислав Бахчеванов: ЦСКА ще има бойци на световно ниво
0

Треньорът на новоучредения кикбокс и мау тай клуб ЦСКА и националния отбор – Станислав Бахчеванов, си постави много високи цели.

Бахчеванов даде виртуална пресконференция в компанията на председателя на новоучреденото дружество Иван Велчев, кикбокс и ММА шампиона Деян Топалски и председателя на ОСК ЦСКА Георги Калчев.

„За мен е чест и удоволствие да съм тук пред вас от името на „червената“ общност“, сподели Бахчеванов. „Това, което сме решили да направим, скоро ще даде резултати. Ще участваме на първия голям турнир след подновяването на сезона с шестима състезатели. Те отиват за титли в категориите си.“

Иван Велчев: Нашата цел е да създаваме шампиони!

„Армейското и „червената“ идея са номер едно за мен. Затова аз оцених жеста да стана треньор на този клуб. Аз съм максималист и всеки, който ме познава знае, че влизам във всеки един турнир за първото място. Не признавам друго! Ще го показваме на всяка възможна проява.“

„Ще има национални състезатели от нашия клуб, които ще докажат на световно ниво, че ЦСКА е номер 1. С нашия приятел Деян Топалски сме си поставили други цели и паралелно ще ги гоним“, допълни Бахчеванов.

Дидо е възмутен, че до момента „армейците“ не са имали отбор в тази дисциплина и обеща подкрепа.

„Не мога да повярвам, че толкова години ЦСКА няма кикбокс клуб. Тази несправедливост най-после е поправена. Вярвам, че Стъни е най-добрата възможност за треньор по кикбокс и муай тай. ЦСКА е марка, която винаги се стреми не да е в челото, а на върха. За да постигаме такъв резултат, имаме нужда от такъв треньор. Ще оказвам абсолютна помощ“, сподели Топалски.

Деян Топалски: Искам трети мач с Даниел Илиев – мога да го победя пак

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.