Начало Кикбокс и муай тай Иван Велчев: Нашата цел е да създаваме шампиони!

Иван Велчев: Нашата цел е да създаваме шампиони!

Иван Велчев: Нашата цел е да създаваме шампиони!
0

Лидерът на „Сектор Г“ Иван Велчев сподели бъдещите си планове на пресконференция по повод учредяването на нов клуб по кикбокс и муай тай – ЦСКА. Велчев ще е председател на новоучреденото дружество.

Виртуално с медиите се срещнаха той, треньорът на ЦСКА и националния отбор по кикбокс Станислав Бахчеванов, кикбокс и ММА шампионът Деян Топалски и председателят на ОСК ЦСКА Георги Калчев.

„Днес приветстваме още един член в голямото семейство на „армейците“. Първо искам да обявя, че клубът ще стане част от Обединени спортни клубове ЦСКА. Плътно с нас е Станислав Бахчеванов – едно легендарно име в бойните среди“, сподели Велчев.

Станислав Бахчеванов: ЦСКА ще има бойци на световно ниво

„Той перфектно си подхожда с името ЦСКА и много бързо под негово ръководство ще дойдат желаните резултати. Нашата цел е да създаваме шампиони! Ще работим в тясно сътрудничество с големия ни приятел Деян Топалски и неговия клуб.“

Иван Велчев беше попитан дали възнамерява да се качи на професионалния ринг.

„Аз тренирам за удоволствие – мисля, че е малко късно да започна да се състезавам. Нашата цел е да развиваме младите състезатели по кикбокс и муай тай. Престъпление е, че до момента ЦСКА не е имал отбор в тези дисциплини. Ще създаваме шампиони.“

Деян Топалски: Искам трети мач с Даниел Илиев – мога да го победя пак

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.