Начало Кикбокс и муай тай Деян Топалски: Искам трети мач с Даниел Илиев – мога да го победя пак

Деян Топалски: Искам трети мач с Даниел Илиев – мога да го победя пак

Деян Топалски: Искам трети мач с Даниел Илиев – мога да го победя пак
0

Един от най-обичаните родни бойци Деян Топалски се чувства готов за трети сблъсък с Даниел Илиев. Многократният кикбоск и ММА шампион загуби неприятно реванша, но увери, че си е взел нужните поуки.

В края на 2019 година двамата излязоха отново на ринга, след като Топалски беше спечелил първата битка. Мачът имаше специален заряд заради клубните пристрастия на двамата състезатели.

Деян не крие, че е запален фен на ЦСКА, а Даниел е заклет левскар.

„Ако кажа, че не искам да има трети мач, то това означава, че съм се предал тотално“, Топалски отговори на въпрос на Boec.BG. „Естествено. Надявам се да успеем да направим трети решаващ мач. В момента резултатът е 1:1. Аз победих в първия, а той във втория.“

Дидо е решен първо да се завърне на победния път, а не да влиза в трилогия с Илиев след поражение.

„Трябва да се направи такъв мач. Искам преди това да изиграя 1-2 други за самочувствие. Признавам, че тотално промених начина си на трениране и си извлякох поуките от загубата. Изобщо не бях подготвен и не бях на обичайното си ниво.“

Топалски на практика сам си беше треньор за втората среща, но вече е под зоркото ръководство на наставника на националния отбор по кикбокс – Станислав Бахчеванов.

„За мое щастие Станислав Бахчеванов от Нова година вече е тук в София и имаме възможност да тренираме непрекъснато. Нивото ми буквално всяка седмица се вдига нагоре, така че се надявам да се организира този мач“, призна Деян Топалски.

Въпреки огромните фенски маси, които стоят зад двамата бойци, те демонстрираха спортсменски дух и се поздравиха преди и след края на сблъсъците.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.