Начало Кикбокс и муай тай Националният селекционер по кикбокс стартира тренировки в София

Националният селекционер по кикбокс стартира тренировки в София

Националният селекционер по кикбокс стартира тренировки в София
0

Нова година – нов късмет.

Селекционерът на националния отбор по кикбокс Станислав Бахчеванов предприе нова стъпка в кариерата си. От този месец той започва да води тренировки и в София, съобщава сайтът topsport.bg. Бахчеванов е председателят и треньор на варненският клуб „Йорк“, от който излизат част от най-изявените родни бойци. Сега той отваря своя академия и в столицата. Тя ще се казва „Бахчеванов Fight STAR Team“.

През миналия месец Бахчеванов бе избран за най-добър треньор за 2019 г. от Националната Конфедерация по кикбокс и муай тай и бе награден по време на вторите годишни награди „Златен пояс“.

Националният треньор ще води занимания по кикбокс в ринговите стилове и муай тай, а те ще бъдат за всички възрастови групи – деца, юноши, жени и мъже.  Залата, която ще ползва е тази на STAR Team (Младост 3, бул. Ал. Малинов 51). Тренировките започва от  11-ти януари.

Една от легендите на българския кикбокс Владимир Вълев-Питбула също ще участва в тренировки, когато останалите му професионални ангажименти го позволяват.

За контакт на всички желаещи да тренират под ръководството на един от най-опитните и квалифицирани треньори в бойните спортове в страната на телефон: 0877882448.