Начало Кикбокс и муай тай Топалски и Иван Велчев основаха клуб по кикбокс и муай тай ЦСКА

Топалски и Иван Велчев основаха клуб по кикбокс и муай тай ЦСКА

Топалски и Иван Велчев основаха клуб по кикбокс и муай тай ЦСКА
0

Лидерът на феновете на футболния ЦСКА Иван Велчев основа клуб по кикбокс и муай тай, който ще се присъедини към Обединени спортни клубове ЦСКА.

В проекта му се включиха треньорът на ЦСКА и националния отбор по кикбокс Станислав Бахчеванов, както и опитният боец Деян Топалски. Стартът на клуба ще бъде даден на 9 юни, когато Велчев, Бахчеванов, Топалски и председателят на ОСК ЦСКА Георги Калчев ще дадат пресконференция.

Ето какво пише в съобщение до медиите:
„Уважаеми журналисти,

В 13:00 часа ще се проведе втора пресконференция по повод учредяването на нов спортен клуб по кикбокс и муай тай – ЦСКА, който ще е част от голямото семейство на Обединени спортни клубове – ЦСКА.

Пред Вас ще говорят лидерът на „Сектор Г“ и председател на новоучреденото дружество Иван Велчев, треньорът на ЦСКА и националния отбор по кикбокс Станислав Бахчеванов, шампионът в смесените бойни изкуства Деян Топалски и председателят на ОСК ЦСКА Георги Калчев.

Моля всички журналисти, които искат да вземат участие във виртуалните пресконференции да изпратят заявка на press@cska.bg до 10:00 часа утре (9 юни), за да получат допълнителни инструкции за достъп“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Deyan Topalski (@didotopalski) on