Начало Кикбокс и муай тай Успешно завърши първият технически лагер на кикбокса и муай тая в Банско

Успешно завърши първият технически лагер на кикбокса и муай тая в Банско

Успешно завърши първият технически лагер на кикбокса и муай тая в Банско
0

През изминалите 5 дни в близост до гр. Банско се проведе първия технически лагер по кикбокс и муай тай за годината. Той беше предназначен за всички национални гарнитури в кикбокса – ринг и татами, както и в муай тай.

Под зоркото око на 4-мата национални треньори – Николай Атанасов (муай тай), Красимир Колев (ринг), Красимир Кирилов (ринг) и Иван Георгиев (татами) всичките тренировъчни дни преминаха в интезивна подготовка за предстоящия голям състезателен сезон. Участие взеха и повечето лични треньори на част от националните състезатели.

На едно място се събраха най-титулуваните и харесвани български бойци в кикбокса и муай тая. Заедно те за пореден път успяха да си помогнат един на друг да подържат високо подготовката си и да продължават да бъдат на световно ниво.

Няма как да не направи впечатление и перфектната организация на лагера организиран от Българска Конфедерация по кикбокс и муай тай, като от самото начало до края лично присъства и председателя на конфедерацията Николай Рачев, който освен че контролираше подготовката да преминава на изключително високо ниво, дори се включи и в самите тренировки, което даде голямо спокойствие и доверие на бойците.

Николай Рачев сподели пред нашата медия, че те първа предстоят изключително положителни неща на Българската конфедерация по кикбокс и муай тай и че всички състезатели и треньори трябва да бъдат спокойни – най-доброто предстои. Ще се работи в насока да се улесняват максимално всички клубове, да се подпомагат и резултатите ще дойдат със сигурност.