Начало ММА Офелия Туджарова скочи на Дани Златков: Позори нашия спорт с хвалбите си
0

Офелия Туджарова скочи на Дани Златков: Позори нашия спорт с хвалбите си

Офелия Туджарова скочи на Дани Златков: Позори нашия спорт с хвалбите си
0

Една от най-известните ММА състезателки у нас – Офелия Туджарова, нападна словесно бившия футболист Дани Златков. Припомняме, че БГ Роналдо обяви официално, че става ММА боец и първата му битка е на 13 януари в зала „Арена Армеец”. Той не пропусна да се похвали, че е сключил най-скъпия договор в историята на този спорт у нас. Туджарова обаче нарочи Златков за измислен играч, който само позори ММА у нас с хвалбите си.

„Обидно е един футболист да излезе и да обяснява как е сключил най-скъпия договор у нас. Нищо лично, той се продава добре. Лошото е, че хората ще идат да го гледат заради сеира и ще очакват зрелище, но не е това идеята на ММА битките”, аргументира се тя.

За разлика от повечето спортисти, Офелия започва да тренира чак на 19-годишна възраст. Миналата година печели титла на Европейско първенство по смесени бойни изкуства. Офелия разбива стереотипите, според които това е мъжки спорт. Самата тя твърди, че много хора са й казвали, че този спорт „не е за жени”. Тя твърди, че не смята да живее живота си по определен начин, само за да се хареса на другите хора. Освен че се занимава със спорт, Офелия учи информатика и работи като частна учителка по български език и математика.