Начало Борба Аварския танк пребори коронавируса

Аварския танк пребори коронавируса

Аварския танк пребори коронавируса
0

Голямата звезда на Русия в свободната борба – Абдулрашид Садулаев, вече е излекуван от COVID-19. Олимпийският шампион от Игрите в Рио е преминал по-лек стадий на заболяването, информира агенция „ТАСС“.

„От тази болест страда почти всяко семейство в градовете и регионите на Дагестан. Аз я преминах в лека форма, лекувах се у дома – само хората със сериозни симптоми бяха настанени в болници“, разказва Садулаев.

„По време на пандемията се опитвах да поддържам форма в къщи, но по-голямата част от карантината беше по време на Рамадан, така че не може да се говори за пълноценни тренировки. Сега, разбира се, вече се възстанових и очаквам възможност да се съберем на централизирана подготовка. Надяваме се това да се случи следващия месец.“

„Аварския танк“ вече няма търпение сезонът да бъде подновен.

„Време е да се залавяме за работа. Нямам търпение от федерацията да обявят кога започват състезанията и новия календар. След два месеца вкъщи съм зажаднял за дейности навън, включително конна езда“, завърши Садулаев.

Красиан Митев Красиан Митев е роден на 25.06.1995 година в град София. Учи Право в Софийски университет "Св. Климент Охридски". Работи като редактор в сайта Sportnamasa.com от февруари до юли месец 2017 година. От септември месец 2017 година е част от първия български спортен сайт Topsport.bg. В началото на октомври месец 2018 година започва работа в популярния портал за бойни спортове - Boec.BG, а и за международната му версия Boec.COM.