Начало Кикбокс и муай тай Конфедерацията по кикбокс и муай тай прие два нови клуба

Конфедерацията по кикбокс и муай тай прие два нови клуба

Конфедерацията по кикбокс и муай тай прие два нови клуба
0

Българска конфедерация по кикбокс и муай тай даде лиценз на два нови клуба – „Сенсей файт клуб“ и СК по кикбокс и муай тай ЦСКА. И двата клуба ще вземат участие на предстоящото Държавно първенство по кикбокс в стиловете фул контакт и К1, което ще се проведе в град Пазарджик от 03 до 05.07.2020г.

„Пожелаваме успех на колегите Милуш Драганов и Станислав Бахчеванов по пътя на успеха. И двамата са доказани бойци и треньори с достатъчно сериозен авторитет, които ще спомогнат за популяризирането на нашия спорт и създаването на шампиони“, посочват от конфедерацията.

СК „Сенсей файт клуб” е най-новият боен клуб по кикбокс и муай тай в Пловдив. Създател и треньор е сенсей Милуш Драганов, който е дългогодишен национален състезател по киокушин карате, многократен шампион на България, медалист от световни, европейски и балкански първенства, както и от много международни турнири.

Залата, в която ще тренира новият тим, се намира на бул. „Санкт Петербург“ 48. Тя е перфектно оборудвана за бойни спортове и кондиционни тренировки. Тренировки по кикбокс и муай тай се провеждат понеделник, сряда и петък от 18.00ч. (група за начинаещи) и от 19.15ч. (група за напреднали и състезтели). Във вторник и четвъртък от 19.00ч. са планирани силово-кондиционните тренировки, които помагат на трениращите да бъдат в отлична спортна форма през цялата година.

В понеделник очаквайте на сайта на Boec.BG подробен видео репортаж около създаването на другия нов член на конфедерацията – ЦСКА!

Остави твоят коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.