Начало Бокс Брутално нокаутираха баскетболна звезда в дебюта му на ринга (ВИДЕО)

Брутално нокаутираха баскетболна звезда в дебюта му на ринга (ВИДЕО)

Брутално нокаутираха баскетболна звезда в дебюта му на ринга (ВИДЕО)
0

Боксов крах претърпя популярният баскетболист Нейт Робинсън. Четирикратният шампион в конкурса по забивки от Звездния уикенд на НБА направи дебют на ринга срещу интернет сензацията Джейк Пол в зала „Стейпъл Център“ в Лос Анджелис.

Битката между двамата бе подглавна среща в демонстративното шоу с главно събитие между легендите Майк Тайсън и Рой Джоунс-младши.

Нейт Робинсън респектираше с по-голям ръст и габарите, освен това бе и 13 години по-голям от противника си. След два нокдауна и 95 секунди от началото на втория рунд, ютуб-звездата Джейк Пол прати безпомощно на земята с брутален нокаут бившия играч на Чикаго Булс. В продължение на секунди медицинския екип опитваше да свести 36-годишният Робинсън. Той тренира едва от месец август, когато бе предизвикан.

След мача ста ясно, че Нейт е нанесал с два удара повече от противника си (10-8), но три от попаденията на Пол го пратиха на пода.

Джейк Пол пък направи втори мач на професионалния ринг и записа втория си нокаут.

„Аз идвам от малкия град Охайо и просто се боря за успех. Аз съм един от най-мразените хора в света и не ми е лесно“, емоционално сподели американецът.

Той обяви, че тренира от месеци много сериозно и отново изрази готовност да се изправи срещу Конър Макгретър.

„Скъсах си задника от тренировки през последната година. Приемам това много сериозно. Имам дълъг списък с имена срещу които искам да се изправя. Като Конър Макгрегър и Дилън Данис. Искам да нокаутирам и двамата. Искам да остана в този спорт дълго време. Влюбен съм в него, защо не?“, коментира 23-годишният Пол.